Φθιώτιδος Νικόλαος: ''Δεν μου αρέσει να παίξω το παιχνίδι των ΜΜΕ''

nikolaos

Γράφει η Romfea.gr

Κατά της βίας και της ξενοφοβίας τάσσεται ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος με δηλώσεις του στο LamiaStar, χωρίς όμως να εκφράζεται ανοιχτά κατά της Χρυσής Αυγής κάνοντας λόγο για στοχοποίηση από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Αναφερόμενος στα κόμματα ο κ. Νικόλαος, υπογράμμισε ότι η εκκλησία σέβεται όλα τα κόμματα εκτός από αυτά που δεν ταυτίζονται με το Ευαγγέλιο και την διδασκαλία

"Η Εκκλησία σέβεται όλα τα κόμματα και μάλιστα τα νόμιμα κόμματα και δεν μπορεί να καταδικάσει κάνενα! Καταδικάζει εκείνα που δεν ταυτίζονται με το Ευαγγέλιο και την διδασκαλία της, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος.

Ενώ συμπλήρωσε: "Όταν προσβάλονται τα όσια και τα ιερά να μην κοιμούνται, με νόμιμο τρόπο να εκφράζουν την αντίθεση τους.

"Βέβαια ο Χριστιανός δεν καταστρέφει, ούτε βάζει φωτιές όπως ο Νέρωνας στην Ρώμη...Μερικές φορές η σιωπή είναι πάρα πολύ ισχυρότερη, από τις κραυγές", σημείωσε σε άλλο σημείο ο κ. Νικόλαος.

Αναφερόμενος στα ΜΜΕ ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος τόνισε: "Δεν μου αρέσει να παίξω το παιχνίδι των ΜΜΕ που έχουν βάλει στόχους, παλαιότερα είχαν βάλει άλλους στον στόχο, ίσως στο μέλλον βάλλουν άλλους."

"Εμείς δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τις κατευθύνσεις που δίδονται από περίεργα κέντρα, εμείς μιλούμε τον λόγο της Εκκλησίας", πρόσθεσε ο κ. Νικόλαος.

Κλείνοντας έστειλε μήνυμα τονίζοντας, ότι εμείς βοηθούμε και τους μετανάστες, αφού όπως βλέπεται τα συσσίτια μας, έχουν και μετανάστες.

Εμφανίσεις: 57912
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!