Ιλαρίων: "Το βιβλίο είναι καρπός σκέψης του Πατριάρχη από τις εμπειρίες του"

megaro

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, η παρουσίαση του βιβλίου του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου από τις Εκδόσεις «Εν πλώ».

Ομιλητές στην παρουσίαση είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και ο Καθηγητής κ. Βλάσιος Φειδάς.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και οι Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός και Διαυλείας κ. Γαβριήλ.

Το βιβλίο είναι καρπός σκέψης του Πατριάρχη Κυρίλλου, όταν ακόμη υπηρετούσε από την θέση του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων, είπε στην ομιλία του ο μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας.

Είναι κατάθεση των εμπειριών του από τη θέση, αλλά και ο καρπός των διαλόγων που είχε στις χώρες που ταξίδεψε, επισήμανε.

{youtube width="600" height="400"}uG5tZlc6E9M{/youtube}

Φώτο: Χρ. Μπόνης

megaro2

megaron3

exofilo

Εμφανίσεις: 25216
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!