Αντιπροσωπεία από το Ρέθυμνο επέδωσε πρόσκληση στον Οικουμενικό Πατριάρχη

epitropi-rethimno

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε στο γραφείο Του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, τον κ. Εμμανουήλ Όθωνα, Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Ρεθύμνης, την κα Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτή Ρεθύμνης, την κα Μαίρη Λιονή, Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, τον κ. Γεώργιο Μαρινάκη, Δήμαρχο Ρεθύμνης και τους Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτες Μύρωνα Καλαϊτζή, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρκαδίου και Παρθένιο Καλυβιανάκη, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ατάλης-Μπαλή.

Η αντιπροσωπεία από το Ρέθυμνο επισκέφθηκε τον Παναγιώτατο για να του επιδώσει την επίσημη πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για να την επισκεφθεί κατά το προσεχές έτος.

Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης με πολλή χαρά απoδέχθηκε την πρόσκληση και η ευλογητή επίσκεψή Του στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ορίσθηκε για τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου του έτους 2012.

Εμφανίσεις: 31060
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!