Ιερέας και η οικογένεια του στα χέρια των ληστών

ImageΤον ιερέα του χωριού Επιτάλιο και την οικογένειά του έβαλαν στο στόχαστρό τους αδίστακτοι κακοποιοί, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν!

Είναι ο δεύτερος ιερωμένος που πέφτει θύμα ληστείας τον τελευταίο καιρό στην Ηλεία και μάλιστα οι δράστες τον απείλησαν πως, αν πήγαινε να ζητήσει την βοήθεια της Αστυνομίας, θα επέστρεφαν για να τους κάνουν κακό!

Οι δυο δράστες, οι οποίοι είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κουκούλες, ακολούθησαν ένα μέλος της οικογένειας που επέστρεφε στο σπίτι και μόλις άνοιξε την πόρτα, όρμησαν από πίσω του απειλώντας με όπλα τον παπά, την σύζυγο και τα παιδιά του.

Τους έδεσαν χειροπόδαρα και άρχισαν να ερευνούν το σπίτι αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή, όμως δεν βρήκαν τίποτα παρά ένα μικρό χρηματικό ποσό και μερικά κοσμήματα.

Αφού απείλησαν τον ιερωμένο, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με την λεία τους.

Ο γιος του ιερέα βρήκε την οικογένειά του δεμένη αρκετή ώρα αργότερα και έλυσε τα μέλη της.

Ωστόσο, η απειλή των κακοποιών έκανε τον παπά να μην καταγγείλει την ληστεία στην Αστυνομία, που πάντως ενημερώθηκε και ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Πιθανότατα πρόκειται για τους ίδιους κακοποιούς που είχαν αρπάξει στις 8 Οκτωβρίου 70.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ από το σπίτι ενός άλλου ηλικιωμένου ιερέα στο κέντρο της κοινότητας Μαγούλα Ηλείας!

Τότε, είχαν ακινητοποιήσει τον ιερωμένο και την σύζυγό του απειλώντας τους με μαχαίρια και… taser και, αφού άρπαξαν τις οικονομίες τους, έφυγαν αφήνοντάς τους κλειδωμένους σε ένα δωμάτιο!

Εμφανίσεις: 26675
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!