Σε Βλαντιμίρ Πούτιν και Γεν. Εισαγγελέα της Μόσχας ο Ηγούμενος Εφραίμ

Image

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης, 01.31

Τις Δικαστικές Αρχές της Μόσχας επισκέφθηκε σήμερα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, μετά από επίσημη πρόσκληση του Γενικού Εισαγγελέα της Μόσχας.

Εκεί ο Ηγούμενος είχε συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα της Μόσχας και άλλους συνεργάτες του, με τους οποίους συζήτησαν για πνευματικά κυρίως θέματα.

Επίσης ο Γέροντας τέλεσε στο παρεκκλήσι της Εισαγγελίας μια σύντομη δέηση, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θαυμαστά γεγονότα της Αγίας Ζώνης.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι, σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου θα επισκεφθεί την κατοικία του Πρωθυπουργού της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τέλος όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενα δημοσιεύματα η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, έχει αποφασίσει τα έσοδα από την περιοδεία της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία να διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!