Ο Μητροπολίτης Κιτίου στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης

kition mitropolitis ignatiosΤα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, ο Επίσκοπος της πόλεως της Λάρνακας από την Κύπρο.

Ο Σεβασμιώτατος ήλθε στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου ως επικεφαλής της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε τόσο από την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου, όσο και από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, κατόπιν παρακλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, από τους ευσεβείς Χριστιανούς της Μεγαλονήσου.

Ο Μητροπολίτης Κιτίου ξεναγήθηκε στους χώρους των συσσιτίων της Μητροπόλεως μας, ενώ απευθύνθηκε και στους πιστούς της Λαρίσης και του Τυρνάβου μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που επέδωσε στους υπευθύνους, εντός των επομένων ημερών θα διανεμηθεί δια μέσου των ενοριών στους ενδεείς αδελφούς, ούτως ώστε κανένα σπίτι να μην στερηθεί τα αναγκαία για το Πασχαλινό τραπέζι, διότι αυτή είναι και η καθημερινή ποιμαντική αγωνία του Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

Εμφανίσεις: 32151
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!