Αγιασμός νέας Πτέρυγας Νοσοκομείου Κιλκίς από τον Μητροπολίτη (ΦΩΤΟ)

kilk-3

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

«Αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε το ΕΣΥ, να διαμορφώσουμε την πρωτοβάθμια υγεία και να διατυπώσουμε νέους θεσμούς, όπως το εγγυημένο επίπεδο διαβίωσης», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος εγκαινίασε τη νέα - τρίτη - πτέρυγα του νοσοκομείου Κιλκίς, το απόγευμα της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου 2014.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σε μια απλή εκδήλωση ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανούηλ, ο οποίος είχε και ολιγόλεπτη συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια κι έχει μεγάλη σημασία τώρα που βγαίνουμε από την κρίση να λειτουργούν όλες οι εγγυήσεις της κοινωνικής συνοχής, σε αξιοπρεπές και αποτελεσματικό επίπεδο», είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Όλοι κατηγορούν το κράτος για τα πάντα, αλλά, ταυτόχρονα, όλοι περιμένουν από το κράτος τα πάντα, τα πιο δύσκολα και πιο πολύπλοκα. Πρέπει να φτιάξουμε ένα άλλο κράτος, ένα κανονικό κράτος που λειτουργεί και αναπτυξιακά και με κοινωνική ευαισθησία».

Συνεχάρη όσους βοήθησαν για να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου και σημείωσε ότι το Κιλκίς νιώθει ότι η πολιτεία το προσέχει, ενισχύοντας τον σκληρό πυρήνα του κοινωνικού κράτους που είναι το ΕΣΥ.

kilk-1

kilk-2

kilk-4

kilk-5

kilk-6

kilk-7

Εμφανίσεις: 44192
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!