Οι Μητροπολίτες Βεροίας και Κίτρους στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

batopaidi-4

ROMFEA.GR | Το Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου που είναι αφιερωμένο στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τιμούν σήμερα ο Ηγούμενος Εφραίμ και οι Πατέρες της Αδελφότητας.

Για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου έφτασαν οι Μητροπολίτες Βεροίας κ. Παντελεήμων και Κίτρους κ. Γεώργιος, ενώ συμμετείχε και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αρχιμ. Μεθόδιος.

Οι δύο Αρχιερείς έτυχαν θερμής υποδοχής στην είσοδο του Μοναστηριού από τον Καθηγούμενο Εφραίμ και την αδελφότητα, όπου με πομπή μετέβησαν στον πανηγυρίζων Καθολικό του Ευαγγελισμού.

Εκεί τους Μητροπολίτες καλωσόρισε στο Θεοτοκοσκέπαστο Μοναστήρι του Βατοπαιδίου ο Γέροντας Εφραίμ, τους οποίους και ευχαρίστησε που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή του.

Να αναφερθεί ότι της Ιεράς Αγρυπνίας και την Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού, προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος.

batopaidi-1

batopaidi-2

batopaidi-3

batopaidi-5

batopaidi-6

batopaidi-7

batopaidi-8

batopaidi-9

batopaidi-10

batopaidi-11

batopaidi-12

Εμφανίσεις: 38712
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!