Ακολουθία των Χαιρετισμών στην Τρίπολη για νέους και εργαζόμενους

trip

Σε έναν κατάμεστο Ναό από πλήθος κόσμου, εργαζομένων, μαθητών και νέων της Τριπόλεως,  τελέστηκε και την φετινή χρονιά, η δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών  της  Θεοτόκου,  στον  Μητροπολιτικό  Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως την Παρασκευή  2 Μαρτίου 2012.

Η πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας έγινε για όσους δεν έχουν τον ελεύθερο χρόνο να συμμετάσχουν  στην πρώτη Ακολουθία που τελείται  σύμφωνα με το πρόγραμμα των ενοριών της Μητροπόλεως και θέλουν να εκκλησιαστούν συμμετέχοντας στην Ακολουθία που αρχίζει στις 9 το βράδυ και τελείται ειδικά για  αυτούς.

Σε αυτήν την ξεχωριστή  Ακολουθία, τους εκκλησιαστικούς ύμνους προς την Θεοτόκο, έψαλαν και απέδωσαν περίφημα, η Μικτή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως  που απαρτίζεται από νέους και νέες, υπό την καθοδήγηση του Χοράρχου αυτής και Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως  κ. Βασιλείου Γεωργαρά.

Η δεύτερη Ακολουθία αυτή, θα τελεσθεί  την ίδια ώρα και στον ίδιο Ιερό Ναό τις επόμενες τρεις Παρασκευές.

trip2trip3trip4
Εμφανίσεις: 76856
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!