Αρωγός στους άπορους της Σύρου η Μητρόπολη

ImageΤη δική της προσπάθεια κάνει καθημερινά η Μητρόπολη Σύρου προκειμένου να δώσει όσο δυνατό μεγαλύτερη βοήθεια στους άπορους τόσο στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων όσο και στα υπόλοιπα νησιά του νομού μας.

Με προσωπικές ενέργειες του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου Β’ έχει καταφέρει να βρει τους οικονομικούς πόρους προκειμένου να προσφέρει τρόφιμα σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια οι οικογένειες που έχουν φτάσει να ζουν με ελάχιστο εισόδημα έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Στη Σύρο έχουν φτάσει να είναι 138, ενώ στα υπόλοιπα νησιά φτάνουν τις 206.

Σε συνεργασία λοιπόν με εύπορους επιχειρηματίες που έχουν έδρα στην Αθήνα κάθε μήνα έρχονται στη Σύρο μεγάλες ποσότητες τροφίμων που προορίζονται για τις άπορες οικογένειες.

Οι υπάλληλοι της Μητρόπολης συσκευάζουν τα τρόφιμα αυτά και τα μοιράζουν.

Μεγάλη βοήθεια υπάρχει και από το σούπερ μάρκετ Νεώριο το οποίο έχει προσφερθεί να αποθηκεύει τα τρόφιμα αυτά, όπως και να καταψύχει τα κρέατα που προορίζονται για τους απόρους.

Αναμφίβολα η προσπάθεια της Μητρόπολης είναι άξια επαίνου αφού με τις ενέργειες της αποδεικνύει τον κοινωνικό της χαρακτήρα στην ιδιαίτερα δύσκολη εποχή που βιώνει  ο ελληνικός λαός.

Εμφανίσεις: 31451
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!