Εκλογή του ηγουμένου στη Μονή Αγ. Γεωργίου Επανωσήφη

igou

Μέσα σε πνεύμα κατανύξεως και πνευματικής σύμπνοιας και ομοψυχίας πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές Ηγουμένου και Ηγουμενοσυμβούλων στην μεγαλύτερη ανδρώα Μονή της Κρήτης, στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη.

Σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της εν Κρήτη Εκκλησίας εκλήθησαν και έψηφησαν άπαντες οι εγγεγραμμένοι Πατέρες της Μονής. Επανεξελέγη για τρίτη φορά ο μέχρι τώρα Ηγούμενος Άρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, ενώ Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Ιερομόναχοι π. Παΐσιος και π. Φιλόθεος.

Να σημειωθεί ότι προ των εκλογών τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού και της Παρακλήσεως προς τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, ο οποίος ευχήθηκε προ των εκλογών στη Σύναξη των Πατέρων να έχουν ένα καλό και θεόπνευστο αποτέλεσμα, επάξιο της μέχρι τώρα πορείας και προσφοράς της Μονής στην Εκκλησία και στο Γένος.

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος ευχήθηκε στο επανεκλεγέντα Ηγούμενο Αρχιμ. Βαρθολομαίο και παρακάθησε στην Σύναξη με όλη την Αδελφότητα. Ακολούθησε Πανηγυρική Τράπεζα.

igou2

Εμφανίσεις: 33291
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!