Τελετή αποφοίτησης των φοιτητών ιερατικών σπουδών

thes

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, η τελετή αποφοίτησης φοιτητών του Προγράμματος Ιερατικών Σπουδών, και των φοιτητών του Προγράμματος Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων, της 11ης κατά σειρά ορκωμοσίας, από την Ίδρυση των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο οποίος μίλησε στους φοιτητές και αποφοίτους και τους παριστάμενους και απένειμε τα πτυχία.

Εκ μέρους του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου  της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της Αν. Καθηγητής κ. Κοντάκης Χριστόφορος προσφώνησε τους παριστάμενους, φοιτητές, συνεχάρη τους αποφοίτους της Ακαδημίας και τους ευχήθηκε ουσιαστική αξιοποίηση των γνώσεων που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους προς όφελος της Εκκλησίας και της Κοινωνίας.

Η Α.Ε.Α.Θ., μαζί με τις αντίστοιχες Ακαδημίες που λειτουργούν στην Αθήνα, στη Βελλά - Ιωαννίνων και στο Ηράκλειο Κρήτης, καταρτίζει κληρικούς και λαϊκά στελέχη της Ορθόδοξης Εκκλησίας και τα πτυχία που χορηγούν είναι ισότιμα με εκείνα των Ιδρυμάτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Μετά το πέρας της Ορκωμοσίας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 16 Μαρτίου οι φοιτητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών '‘Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς’’ της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης Τίμησαν και βράβευσαν  τον Ποιμενάρχη τους Παναγιώτατο  Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο για την κατάθεση ψυχής  του, στο Έθνος και την Πατρίδα, την Ελλάδα και  την Μακεδονία, την Παιδεία και την νεότητα καθώς και για τα όσα έχει προσφέρει 48 χρόνια κατά την διάρκεια της ιερατικής και αρχιερατικής του διακονίας.

Μετά το πέρας της Ορκωμοσίας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 16 Μαρτίου οι φοιτητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών '‘Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς’’ της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης Τίμησαν και βράβευσαν  τον Ποιμενάρχη τους Παναγιώτατο  Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο για την κατάθεση ψυχής  του, στο Έθνος και την Πατρίδα, την Ελλάδα και την Μακεδονία, την Παιδεία και την νεότητα καθώς και για τα όσα έχει προσφέρει 48 χρόνια κατά την διάρκεια της ιερατικής και αρχιερατικής του διακονίας.

thes-3

thes1

thes4

anthimos-brabeio

anthimos-brabeio1

Εμφανίσεις: 63065
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!