Η πρώτη Θεία Λειτουργία του Επισκόπου Σαλώνων (ΦΩΤΟ)

antonios-1

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής, 13.18

Την πρώτη του Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε σήμερα Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος.

Να αναφερθεί ότι στον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Χολαργού, παρέστη πλήθος πιστών οι οποίοι έλαβαν από τον Επίσκοπο λουλούδια από τον Σταυρό.

Καλωσορίζοντας τον νέο Επίσκοπο ο προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Συμεών Καλοπαναγιώτης, τον ευχαρίστησε θερμά και με λόγια αγάπης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «με την σημερινή Θεία Λειτουργία ευχόμαστε να προσθέσετε την ενορία και τους ενορίτες στην προσευχή σας».

Από την πλευρά του ο Επίσκοπος Σαλώνων ευχαρίστησε τον π. Συμεών για την φιλοξενία, τονίζοντας ότι αισθάνεται την ενορία του Τιμίου Σταυρού σαν την ενορία που υπηρετούσε μέχρι πρότινος.

«Η Αγία Σκέπη Παπάγου, συνορεύει και γνωρίζει πολλούς Ενορίτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπος Αντώνιος.

Τέλος ο κ. Αντώνιος αναφέρθηκε στην σημασία της σημερινής εορτής, τονίζοντας την μεγάλη δύναμη που έχει ο Σταυρός στη ζωή του Χριστιανού.

antonios-2

antonios-3

antonios-4

antonios-5

antonios-6

antonios-9

antonios-7

antonios-8

Εμφανίσεις: 80196
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!