Μητροπολίτης Καρπάθου Αμβρόσιος: «Είμαστε στο έλεος του Θεού»

Karpathos

Επικεφαλής στην παγκαρπαθιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, υπήρξε σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρπάθου κ. Αμβρόσιος.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στο πραύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Καρπάθου, εκατοντάδες κάτοικοι με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο όπως αναφέραμε, τον δήμαρχο Μιχάλη Χανιώτη και όλους των εκπροσώπους των τοπικών αρχών, ζητούσαν τον άρτιο εξοπλισμό του Κέντρου.

Οι φορείς του νησιού ζητούν από τον Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο, την άμεση αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου Ιατρικού εξοπλισμού (χειρουργικού, μικροβιολογικού, ακτινολογικού) που με συχνές βλάβες μένει αδρανής και άχρηστος για εβδομάδες μέχρι να επισκευαστεί από συνεργεία και τεχνικούς που πρέπει να εγκριθούν και να έλθουν από το Νοσοκομείο της Ρόδου.

Επίσης ζητούν οδηγούς για τα ασθενοφόρα, καθώς και την πλήρη στελέχωση και αναβάθμιση γενικά του Κέντρου.

Ο Μητροπολίτης Καρπάθου μιλώντας στην Romfea.gr, μεταξύ άλλων τόνισε: «Ζητούμε ο Υπουργός κ. Λοβέρδος να επιληφθεί του θέματος, διότι είναι ντροπή να ζητούμε έγκριση από το νοσοκομείο της Ρόδου για να μας στείλουν οινόπνευμα και γάζες στο Κέντρο Υγείας».

«Είναι τρομερή η κατάσταση! Είμαστε πραγματικά στο έλεος του Θεού», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος στην Romfea.gr.

Εμφανίσεις: 60890
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!