Εκδήλωση στα Οινόφυτα παρουσία του Αρχιεπισκόπου

oinofita

Εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας διοργανώθηκε από το Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 στις 7 το βράδυ παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου.

Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον Αρχιμανδρίτη Συμεών που είναι και ο υπεύθυνος του Κέντρου, μετά πήρε το λόγο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ευχαριστώντας το Μακαριώτατο για την παρουσία του, το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αβύδου κ. Κύριλλο, το λαό των Οινοφύτων και τη χορωδία.

Μετά η χορωδία της Ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου -Χαλανδρίου «Ελληνορθόδοξη Παράδοση» υπό την διεύθυνση του πατρός Λάμπρου Ανδρεάκη τραγούδησε δημοτικά τραγούδια για τη διπλή γιορτή της Παναγιάς και της Πατρίδος με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Ήταν μια μυσταγωγική βραδιά που τραγούδι και παραδοσιακή μουσική μετέφεραν το μήνυμα της ελευθερίας των αγωνιστών του 1821.

Ο Μακαριώτατος κλείνοντας την ωραία αυτή Εθνικοθρησκευτική εκδήλωση ευχαρίστησε με το ζεστό λόγο του τους συντελεστές της εκδήλωσης και τη χορωδία και τον διευθυντή της πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη και τόνισε ότι η Ενορία Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου - Χαλανδρίου είναι μια από τις  ζωντανές ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με πλούσιο ποιμαντικό, πνευματικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο.

oinofita2

oinofita1

oinofita3

oinofita4

Εμφανίσεις: 53832
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!