Έκκληση Δημητριάδος να καταβάλουν τα Ταμεία τις οφειλές στα ιδρύματα

ImageΠαρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA έκανε το πρωί ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος κάνοντας έκκληση στον Υφυπουργό Υγείας Μ. Μπόλαρη να καταβληθούν οι οφειλές των Ασφαλιστικών Ταμείων στο Γηροκομείο του Βόλου και όλα τα ιδρύματα που κινδυνεύουν με κατάρρευση.

Όπως είπε ο κ. Ιγνάτιος το Γηροκομείο του Βόλου αλλά και τα υπόλοιπα ιδρύματα έχουν στερηθεί τα έσοδα από τα ασφαλιστικά ταμεία. Έφερε ως παράδειγμα τον ΟΓΑ που έχει να καταβάλλει τις οφειλές του από το 2009 και οι 40 εργαζόμενοι του Γηροκομείου Βόλου παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες.

Είναι εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση, είπε ο Σεβασμιώτατος, κάνοντας λόγο για τρόφιμους οι οποίοι αναγκάζονται να διαβιούν υπό συνθήκες «κατοχής».

Κατήγγειλε επίσης σωρεία από «παραλείψεις» και περίεργες «οικονομικές συμπεριφορές», εκφράζοντας τη μεγάλη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα το υπουργείο.

Ο κ. Μπόλαρης επιφυλάχθηκε να απαντήσει για το θέμα και δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με το Υπουργείο Εργασίας που είναι αρμόδιο για το πρόβλημα.

Εμφανίσεις: 35168
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!