Η φωνή των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου συγκίνησε τον Αμερικής

kiboto-dimitrios

Ανταπόκριση Romfea.gr, από Νέα Υόρκη

Το πρωτοποριακό έργο των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΒΛΟ, (κλικ εδώ), πέρασε τον Ατλαντικό και παρουσιάστηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο.

Η Σχολική Σύμβουλος Εκπαιδευτικών Μουσικής, Dr. Ξανθούλα Παπαπαναγιώτου, επικεφαλής της αποστολής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, παρέδωσε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο αντίτυπο του έργου καθώς και της ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ (κλικ εδώ).

Ο Αρχιεπίσκοπος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εντυπωσιακή αυτή προσπάθεια των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου, είπε ότι και η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κάνει ανάλογο έργο (ηχογραφημένη Αγία Γραφή) και αναγνώρισε ότι το ελληνικό έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι όντως το πρώτο στον κόσμο!

Ο Μακαριώτατος μίλησε στους μαθητές και τους καθηγητές τους, οι οποίοι και συμμετείχαν στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης μαζί με τους Θεσσαλούς της Αμερικανικής Μεγαλούπολης που τους φιλοξένησαν, και χάρισε σε όλους από ένα αντίτυπο του βιβλίου του “Ένας άνθρωπος μιλάει στο Θεό”.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας συνέλεξαν στοιχεία για την ερευνητική τους εργασία "Έλληνες Μέτοικοι", επισκέφθηκαν το Ellis Island που λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής των μεταναστών, τα φημισμένα Πανεπιστήμια Columbia, Queens και Julliard School of Music, καθώς και μουσεία και άλλα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης.

Εμείς συγχαίρουμε για ακόμη μία φορά τους συντελεστές των δύο εκπληκτικών αυτών έργων, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗ ΒΙΒΛΟ και η ΒΙΒΛΟΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ, τα οποία και στηρίζουμε με ενθουσιασμό, (κλικ εδώ).

kiboto-dimitrios1

Εμφανίσεις: 79218
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!