Εγκύκλιος για τους κληρικούς που κατέχουν δεύτερη θέση

klirikosΣύμφωνα εγκύκλιο που έστειλε το υπ. Παιδείας στη Σύνοδο, τις Μητροπόλεις και περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικού ερωτήματος στο γενικό λογιστήριο του Κράτους, για τους κληρικούς-εκπαιδευτικούς Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, Πανεπιστημίων και ΤΕΙ , ισχύουν τα εξής:

A. Οι κληρικοί που κατέχουν νόμιμα(σ.σ. τον όρο «νόμιμα» τον χρησιμοποιεί στο έγγραφό του το υπ. Παιδείας)  και δεύτερη έμμισθη θέση  στο δημόσιο, στους ΟΤΑ  και σε άλλα ΝΠΔΔ , ως εκπαιδευτικοί, διοικητικοί κλπ, διατηρούν ως κύριατην οργανική θέση στην οποία ήδη είχαν καταταγεί πριν την 1-11-2011, ημερομηνία εφαρμογής του νόμου 4024/11.

B. Προκειμένου για τους κληρικούς που διορίζονται σε δεύετερη θέση στο δημόσιο, στους ΟΤΑ  και σε άλλα ΝΠΔΔ, μετά την 1-11-2011 ως κύρια την οργανική θέση θεωρείται η θέση που καταλαμβάνουν ως υπάλληλοι στους ως άνω φορείς , από την οποία θα λαμβάνουν το σύνολο των αποδοχών τους.

Εμφανίσεις: 27230
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!