Το Υπουργείο Τουρισμού τίμησε τον Δωδώνης Χρυσόστομο

dodonis

Τη Ζακυνθινή παράδοση μέσα από τα έθιμα του Μεγαλοβδόμαδου και του Πάσχα πρόβαλλε στα πλαίσια της προβολής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει το νησί ο Δήμος Ζακύνθου ο οποίος συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού.

Στα πλαίσια των εργασιών της έκθεσης, ο υφυπουργός τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης απένειμε πλακέτα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο για την προσφορά του στο θρησκευτικό τουρισμό και τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που έχουν από τότε που ανέλαβε τα κυβερνητικά του καθήκοντα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία τους, ο υφυπουργός τόνισε ότι έγινε για πρώτη φορά οργανωμένη καταγραφή μνημείων, με περιγραφή και φωτογράφηση, στοιχεία για την προσβασιμότητα, τα διαθέσιμα καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή, τη λειτουργία εστιατορίων και άλλων καταστημάτων, τα οποία μπορεί όποιος θέλει να τα βρει στην ιστοσελίδα του ΕΟΤ.

Εμφανίσεις: 40947
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!