Τα Μέλη της ΔΙΣ και ο Αρχιεπίσκοπος στη Μονή Πετράκη (ΦΩΤΟ)

0-Iero-petraki

Φωτορεπορτάζ για την Romfea.gr, Γιώργος Φερδής 17.06

Επίσκεψη στην Συνοδική Ιερά Μονή Πετράκη, πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012 τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Να αναφερθεί ότι ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμ. Ιάκωβος Μπιζαούρτης παρέθεσε τράπεζα στα Μέλη και τον Αρχιεπίσκοπο.

Εν συνεχεία ο Μακαριώτατος ζήτησε να δει τον Μητροπολίτη Ευρίπου κ. Βασίλειο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εγκαταβιώνει στη Συνοδική Μονή.

Ο Μητροπολίτης συνομίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος με ενδιαφέρον, ρώτησε τον Μητροπολίτη πώς περνάει στην Ιερά Μονή στην οποία διετέλεσε και Ηγούμενος 1969 – 1974.

«Νιώθω σαν το σπίτι μου Μακαριώτατε», απάντησε ο Μητροπολίτης Βασίλειος.

Ο Μακαριώτατος χαριτολογώντας είπε στον κ. Βασίλειο ότι το κελί στο οποίο διαμένει είναι δικό του, είναι το Αρχιεπισκοπικό κελί, και το θέλει, αλλά να μείνει εκεί όσο θέλει.

Μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο είδαν τον Μητροπολίτη Ευρίπου και οι Αρχιερείς Κερκύρας και Παξών κ. Νεκτάριος, Γλυφάδας κ. Παύλος, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, Πατρών κ. Χρυσόστομος και ο Αρχιγραμματέας Διαυλείας Γαβριήλ.

0-iero-petraki1

0-iero-petraki2

0-iero-petraki3

euripou

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!