Φιλίππων: «Να μην υπάρχουν συνάνθρωποί μας, που δοκιμάζονται από τη φτώχεια»

prokopiosΔέματα σε 120 οικογένειες μοίρασε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο Σεβ. Μητροπολίτων Φιλίππων κ. Προκόπιος, με αφορμή τις Άγιες ημέρες που διανύουμε.

Ο Μητροπολίτης Προκόπιος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων τόνισε: «Ευχή μου ολοκάρδια και συνεχής είναι να μην υπάρχουν συνάνθρωποί μας, που δοκιμάζονται από τη φτώχεια και κάθε μορφής στερήσεις. Αφού αυτό δεν συμβαίνει, έχουμε χρέος να στηρίζουμε «τους κοπιώντας και πεφορτισμένους», τους ταπεινούς και απλοϊκούς αδελφούς του Κυρίου κατά την υπόδειξη Εκείνου.»

Επίσης ανέφερε ότι «η ανάμνηση των Παθών και της Αναστάσεως του Χριστού, έμπρακτη εφαρμογή της διδασκαλίας Του και ιδιαίτερα των λόγων Του για την αγάπη και την φιλανθρωπία, αποκτούν ιδιαίτερη επικαιρότητα για την αγάπη των έργων»

Τέλος αναφερόμενος στο Ταμείο Ευποιίας της Μητροπόλεως σημείωσε: «Μέσα στα πλαίσια αυτά της αντιμετώπισης των κοινωνικών αναγκών και με τις δυνατότητες που έχουμε, το Κεντρικό Ταμείο Ευποιίας της Μητροπόλεως και τα Ενοριακά θα στηρίξουν τους αδύναμους οικονομικά και τους εμπερίστατους».

Εμφανίσεις: 49102
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!