Δημητριάδος: «Οι Έλληνες ξέρουν να αντιμετωπίζουν τις δύσκολες στιγμές»

ignatios

«Τι μπορώ να ψελλίσω, τι λόγο να αρθρώσω ως ποιμένας στο λαό, πως μπορώ πλέον να διδάξω! Θα προτιμούσα να είχα ένα από αυτά τα παιδάκια που είναι στα χέρια σας, και να του ζητήσω να με διδάξει εμένα τι σημαίνει εμπιστοσύνη, όπως αυτά εμπιστεύονται τους γονείς χωρίς να ρωτάνε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κατά την συνάντηση των Επιταφίων στο Βόλο.

Επίσης ο κ. Ιγνάτιος απευθυνόμενος προς τον λαό του Βόλου, ανέφερε: «Θα ήθελα όλοι εσείς να μιλήσετε για αυτή την ενότητα που έχουμε κρατήσει όλο αυτό τον καιρό, που είναι ο μεγάλος μας θησαυρός».

«Οι Έλληνες ξέρουν να αντιμετωπίζουν τις δύσκολες στιγμές, ξέρουν να μοιράζονται, ξέρουν να στέκονται ο ένας στον άλλον δίπλα. Δεν αρμόζει στους Έλληνες η απελπισία», πρόσθεσε ο κ. Ιγνάτιος

Ακούστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου που εκφώνησε το βράδυ της Μ. Παρασκευής στη συνάντηση των Επιταφίων στην παραλία του Βόλου.

Εμφανίσεις: 58114
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!