Παρουσιάστηκε το τρίτομο έργο του Γέροντος Μωυσέως (VIDEO)

0-moisisi-biblio

Στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρανασσός», με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφειμ, Κοζάνης κ. Παύλου, Εδέσσης κ. Ιωήλ, Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα και Κυθήρων κ. Σεραφείμ, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Διαυλείας κ. Γαβριήλ, Αγιορειτών Πατέρων, Καθηγητών και πλήθους ακροατών, παρουσιάστηκε απόψε το τρίτομο έργο του πολυγραφότατου Μοναχού Γέροντος Μωυσέως Αγιορείτου, με τίτλο «Μέγα Γεροντικό Εναρέτων Αγιορειτών του Εικοστού Αιώνος».

Το έργο παρουσίασαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Χειλανδαρίου Αρχιμ. Μεθόδιος, ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Μεταλληνός, ο Οικονόμος της Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας Αρχιμ. Εφραίμ και ο Πρωτοσύγγκελος της Ι. Μ. Φλωρίνης Αρχιμ. Ιουστίνος Μπαρδάκος.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος συνεχάρη τον Γέροντα Μωυσή για τη συγγραφική του δραστηριότητα και τον ευχαρίστησε την εν γένει πνευματική του παρουσία.

{youtube width="640" height="400"}hoFqVIv4I_I{/youtube}

{youtube width="640" height="400"}yzaBG8wg2BE{/youtube}

0-moisisi-biblio1

Image
Εμφανίσεις: 42344
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!