Μαντίνειας: «Να προσέξουμε ποιους θα στείλουμε στη Βουλή»

 

Alexandros

«Είμαστε σε μία κατάσταση αγωνίας αυτήν την περίοδο και όλοι κατηγορούμε εκείνους που είχαν την ευθύνη της διοίκησης και τα βάζουμε με τους πολιτικούς αλλά ίσως δικαίως να κατηγορούμε αυτούς αλλά καθένας από εμάς ερεύνησε να δει αν όλα αυτά τα χρόνια και εμείς είχαμε συνέπεια»; Αναρωτήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος.

"Εμείς", συνέχισε ο Σεβασμιώτατος, "αυτό θέλαμε όλα αυτά τα χρόνια να μας κάνει ο πολιτικός για παράδειγμα το ρουσφέτι, χωρίς να σκεφτόμαστε το μέλλον του τόπου. Θα πρέπει λοιπόν να αιτιώμεθα τους πολιτικούς αλλά και τον εαυτό μας.

Ο κ. Αλέξανδρος πρόσθεσε ακόμα το «κατά το λαόν και οι άρχοντες και κατά τους άρχοντες και ο λαός» και κάλεσε όλους να επιστρέψουν στην πίστη στο Θεό, στη θυσία για την πατρίδα και την οικογένεια.

«Είμαστε σήμερα έτοιμοι να πουλήσουμε την πίστη μας αρκεί να μας δώσουν μερικά ευρώ» ανέφερε σε άλλο σημείο του λόγου του ο Μητροπολίτης και επεσήμανε πως ο λαός θα πρέπει να αγωνιστεί για την πατρίδα, την οικογένεια και την πίστη του.

Έκανε ακόμη λόγο για κατάντια καθώς, όπως είπε, "έχουμε φτάσει να ζητιανεύουμε ελάχιστα χρήματα ένας λαός περήφανος και αυτό οφείλεται στην απιστία μας. Οι ισχυροί δεν μας υπολογίζουν και για αυτό θα πρέπει να συσπειρωθούμε με τους εκλεκτούς άρχοντες και να επιλέξουμε με προσοχή ποιους θα στείλουμε στη Βουλή, γιατί μέχρι τώρα μας κορόιδεψαν.

Όταν ο Χριστός είναι μαζί μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα κατέληξε ο Σεβασμιότατος.


 

Εμφανίσεις: 65445
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!