Ο Γ.Γρ. Θρησκευμάτων θα συναντηθεί με τους Κληρικούς - Εκπαιδευτικούς

ImageΟ Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας κ. Γεώργιος Καλατζής θα συναντηθεί με τους Κληρικούς - Εκπαιδευτικούς της Ελλάδας και θα συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα του κλάδου.

Η Αδελφότητα Κληρικών-Εκπαιδευτικών Ελλάδος «Κοσμάς ο Αιτωλός» καλεί όλους τους κληρικούς που υπηρετούν και ως εκπαιδευτικοί, καθώς και εκπροσώπους αντίστοιχων ανά την Ελλάδα Συλλόγων, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 7μμ, στην Νεανική Εστία της ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου, με θέμα: «επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τις τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο καθώς και τον προγραμματισμό συνεδρίου για το μάθημα των θρησκευτικών».

Στη συνέλευση θα κοπεί βασιλόπιττα στην οποία είναι προσκεκλημένος και θα παραβρεθεί ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ. και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλατζής, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και θα αναφερθεί στα προβλήματα που προέκυψαν για τον κλάδο μας από την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

Εμφανίσεις: 35567
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!