Σοβαρός τραυματισμός στο Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Άργους

 

zoodoxospigisΤο προσκύνημα στην εκκλησία της Ζωοδόχου πηγής στο Κεφαλάρι Άργους λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια 32χρονη μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από μια μεγάλη πέτρα η οποία αποκολλήθηκε από τον βράχο που υψώνεται πάνω από το ναό!

Το ατύχημα συνέβη στο προαύλιο της εκκλησίας που πανηγύριζε χθες, όταν η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μαζί με ένα από τα παιδιά της κοντά στην δεύτερη είσοδο της σπηλιάς που βρίσκεται στον χώρο της εκκλησίας.

Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση.

Αν και, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχουν επηρεαστεί ζωτικής σημασίας νεύρα του εγκεφάλου, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί η νεαρή γυναίκα σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Το κοριτσάκι που είχε μαζί της στάθηκε τυχερό, καθώς δεν υπέστη παρά μερικές αμυχές κυρίως από την πτώση της στο έδαφος.

 

Εμφανίσεις: 50909
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!