Συγκίνηση στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κώου Ναθαναήλ

koou

Ημέρα της γιορτής του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης μας , Κώου –Νισύρου κκ. Ναθαναήλ και η Μητρόπολη του Αγίου Νικολάου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, τον ιερό κλήρο του νησιού μας, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου μας αλλά και πάρα πολλοί πολίτες που ήθελαν να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά.

Αμέσως μετά την πρωινή θεία λειτουργία ένας ένας περνούσε να ευχηθεί για την γιορτή του, ενώ ο Σεβασμιότατος βαθιά συγκινημένος δεν σταμάτησε να κλαίει. Μάλιστα κατά την διάρκεια του λόγου του είπε στον κόσμο πως κάθε φορά που περνάνε έξω από την Μητρόπολη νιώθει την αγάπη τους να γεμίζει την εκκλησία. Ακόμη και ο κόσμος με ένα δάκρυ στα μάτια έδειξε την ημέρα της γιορτής του, πόσο πολύ τον αγαπάει.

Ο Σεβασμιότατος μετέφερε στους πιστούς του νησιού την αγάπη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου από την συνομιλία που είχαν πριν από λίγο καιρό που ήταν στο Φανάρι.

Με πολύ συγκίνηση ζήτησε συγνώμη από τους κληρικούς που αναγκάζεται να κόψει από τους μισθούς τους και τα δώρα τους και ευχήθηκε να ξεπεραστεί γρήγορα αυτή η δυσκολία. Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στο γηροκομείο αλλά και τις μοναχές στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Τέλος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη του.

Ξεχωριστά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Κ. Καίσερλη που ήταν εκεί, αλλά και τον Δήμαρχο που τον υποδέχτηκε όταν ήρθε στην Κω τον κ. Γ. Κυρίτση.

Εμφανίσεις: 92349
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!