Προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στη Μ. Ανατολή από το δήμο Βέροιας

dovraΤην προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή της Μέσης Ανατολής θα επιχειρήσει ο δήμος Βέροιας, μετά τη συνάντηση  για την προοπτική συνεργασίας που είχε η δήμαρχος της περιοχής Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη με τη δήμαρχο της Ραμάλα Janet Michael.

Η δήμαρχος της Ραμάλα και μοναδική γυναίκα δήμαρχος στην περιοχή της Μέσης Ανατολής επισκέφτηκε το νομό Ημαθίας, πλαισιωμένη από αντιπροσωπεία πενήντα ατόμων.

Η αντιπροσωπεία έμεινε τέσσερις ημέρες στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης βρέθηκε και στη Βέροια και είχε επαφές με την κ. Ουσουλτζόγλου.

«Έχουμε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με την επαρχία της Ραμάλα. Η Βέροια λέγεται Μικρή Ιερουσαλήμ λόγω των πολλών βυζαντινών εκκλησιών και θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να έχουμε μία συνεργασία με έναν ορθόδοξο δήμο της Μέσης Ανατολής» τόνισε σε δηλώσεις της η δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου -Γεωργιάδη.

Στη διάρκεια της συνάντησης των δημάρχων της Βέροιας και της Ραμάλα έγινε αναφορά στα κοινά χαρακτηριστικά των δύο πόλεων και εξετάστηκε η προοπτική συνεργασίας, θέμα για το οποίο θα ξεκινήσουν στο επόμενο διάστημα συζητήσεις.

Εμφανίσεις: 32751
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!