Yποδοχή του ιερού λειψάνου της Αγίας Φωτεινής στο Κιλκίς

agiafot

Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο ιερός κλήρος και ο ευσεβής λαός της πόλης υποδέχθηκαν τμήμα του ιερού λειψάνου της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Το ιερό λείψανο μετέφερε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων του Αγίου Όρους και θα παραμείνει στο Κιλκίς μέχρι την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 13 Μαΐου 2012, προκειμένου να προσκυνήσουν και να ευλογηθούν οι πιστοί από την Αγία Φωτεινή.

Παράκληση για τους μαθητές

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 7:00 μ. μ. θα γίνει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κιλκίς της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με την ευκαιρία της φιλοξενίας των Ιερών Λειψάνων της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος και στη συνέχεια

8:00 μ. μ. θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς τον Κύριον Ημών Ιησούν Χριστόν, για την επιτυχία των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων και την πνευματική τους ενίσχυση με την έναρξη των πανελλαδικών αλλά και όλων των μαθητικών εξετάσεων.

Προσκαλούνται όλοι οι μαθητές του Κιλκίς να παραβρεθούν στην Ιερά Παράκληση για τη σωματική και πνευματική τους υγεία και πρόοδο.

agiafot2

agiafot3

 

 

 

Εμφανίσεις: 49663
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!