Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου

Τελέσθηκε το Σάββατο 12η Μαΐου στην Ιερά Μονὴ του Αγίου Νεκταρίου Croydon Park,* Νοτίου Αυστραλίας η εις Διάκονον χειροτονία του κ. Ιερεμία Krieg.

Σεπτή εντολή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Κ.Κ. Στυλιανού, την Χειροτονία του κ. Ιερεμία Krieg, ετέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, πλαισιούμενος υπό κληρικών της Ιεράς μας Αρχιεπισκοπής, της Αντιοχειανής, Ρουμανικής και Ρωσικής Εκκλησίας.

Ο νέος Διάκονος είναι, κάτοχος: Bachelor of Engineering (Electrical & Electronic) και Bachelor of Science (Mathematical Physics & Pure Mathematics) του Πανεπιστιμίου Αδελαΐδος.

Συνεχίζει τίς σπουδές του στην Θεολογική Σχολή του Αγίου Ανδρέου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, για την απόκτηση πτυχίου Θεολογίας. Ο π. Ιερεμίας Krieg ασπάστηκε την Ορθοδοξία και βαπτίστηκε το 2005.

Προ τριετίας ενυμφεύθει την Ιωάννα Παπαδοπούλου. Πλήθος Λαού κατέκλυσε την Ιερά Μονή, για να συμμετάσχη στο

Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας και στό Μυστήριο της Χειροτονίας εις Διάκονον του νέου Κληρικού και να προσευχηθή για την επιτυχία του στό άγιο έργο, το οποίο με την χάρη του Θεού ανέλαβε.

*Να αναφερθεί ότι ο μακαριστός Α’ Ιεραπόστολος Μαδαγασκάρης Επίσκοπος Νεκτάριος Κελλής υπηρέτησε την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου Croydon Park επί πολλά έτη.

Παράλληλα η Ιερά Μονή περικυκλώνετε απο ένα απ’ τα τρία εκκλησιαστηκά γηροκομεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στην Αδελαΐδα.

1549

Εμφανίσεις: 57326
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!