Η ΑΧΕΠΑ στηρίζει το έργο της ΜΚΟ "Αποστολή"

 

axepa

Τον Γενικό Διευθυντή της φιλανθρωπικής εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα επισκέφτηκαν σήμερα ο Ύπατος Ταμίας της ΑΧΕΠΑ κ. Ανδρέας Ζαχαριάδης με τον Διοικητή της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 25 κ. Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο κ. Δήμτσας τους ενημέρωσε για τα προγράμματα που υλοποιεί η «Αποστολή», τους χιλιάδες επωφελούμενους και την στήριξη του Οργανισμού σε ελληνικές οικογένειες με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», διανέμοντας σε μηνιαία βάση δέματα τροφίμων καλύπτοντας βασικές ανάγκες για κάθε ελληνικό νοικοκυριό που υποφέρει.

Ο κ. Ζαχαριάδης και ο κ. Παπαδόπουλος συζήτησαν με τον Διευθυντή της «Αποστολής» για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ελληνική επικαιρότητα και διαπίστωσαν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην καθημερινή τους βιοπάλη.

Ο Ύπατος Ταμίας κ. Ζαχαριάδης ανέφερε την οικονομική υποστήριξη της ΑΧΕΠΑ για τις λειτουργίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και παρέδωσε επιταγή για την διευκόλυνση του κοινωνικού έργου.

Ο κ. Δήμτσας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της ΑΧΕΠΑ στο έργο του Οργανισμού. Τέλος τόσο ο κ. Ζαχαριάδης όσο και ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσαν στον Διευθυντή της «Αποστολής», ότι θα είναι συνοδοιπόροι και αρωγοί στην προσπάθειά τους.

 

Εμφανίσεις: 44054
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!