Αρχιεπίσκοπος: «Αυτός ο σταθμός έγινε με κόπο και πρέπει να κρατηθεί»

 stathmos

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής

Τα εγκαίνια του νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τέλεσε πριν από λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τα σεπτά μέλη των Ιεραρχών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αλλά και από άλλα μέλη της Ιεραρχίας.

Στην είσοδο του νέου κτιρίου, τους Αρχιερείς και τους καλεσμένους,

υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού Αλέξανδρος Κατσιάρας, ο οποίος στη συνέχεια τους ξενάγησε στους νέους χώρους του σταθμού.

Ο Μακαριώτατος, μιλώντας στην εκδήλωση στάθηκε φανερά ενοχλημένος από τις τελευταίες κινήσεις των υπαλλήλων του σταθμού λέγοντας: «Αν θέλουμε να λεγόμαστε μια άλλη φωνή στα fm πρέπει και να μπορούμε να το υποστηρίζουμε συνέχεια αλλά και να είμαστε σωστοί».

«Αυτός ο σταθμός έγινε με κόπο και πρέπει να κρατηθεί. εμάς οι υπάλληλοι είναι περισσότεροι από όσους χρειαζόμαστε αλλά δεν θα απολύσουμε κανέναν γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας κάνουν ότι θέλουν με τον συνδικαλισμό τους, εμείς σας βλέπουμε σαν παιδιά μας αλλά και εσείς να μας βλέπεται σαν Πατέρες σας» συνέχισε ο κ. Ιερώνυμος.

«Ας συνεχίσουμε και ας βάλουμε μια σφραγίδα να συνεχιστεί η δραστηριότητα του σταθμού ακολουθώντας το καλό παράδειγμα και να αποφεύγουμε τις αδυναμίες που είχαμε μέχρι τώρα» είπε τελειώνοντας ο Μακαριώτατος.

Ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης ενός Ρ.Σ της Εκκλησίας για να εκπέμπει την δική της φωνή όταν και όπου πρέπει.

Ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού Αλέξανδρος Κατσιάρας μιλώντας ευχαρίστησε όλους για την βοήθεια τους ενώ τόνισε την φανερή βοήθεια που είχε από τους εργαζομένους του σταθμού.

Ευχαρίστησε θερμά την σύνοδο για την συμπαράσταση της καθώς και τον Μακαριώτατο για την έμπρακτη αγάπη του.

Ο Ρ.Σ έχει την δική του ιστορία και την δική του αίγλη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σπότ του: «Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος μια άλλη φωνή στα FM»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί ιερείς καθώς και λαϊκοί που αποτελούν ενεργά μέλη του σώματος της Εκκλησίας στο συνοδικό μέγαρο και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, αλλά και πολλοί φίλοι του σταθμού.

stathmos1

stathmos2

stathmos3

stathmos5

stathmos6

stathmos4

stathmos7

stathmos8

stathmos9

Εμφανίσεις: 94961
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!