Απεβίωσε ο Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Κίλε

KILEΑπεβίωσε το απόγευμα της Πέμπτης σε ηλικία 56 ετών ο Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Κίλε, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στην πόλη Γιούνιον της Νέας Ιερσέης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Robert Wood Johnson, στην πόλη New Brunswick της Νέας Ιερσέης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα», ο θάνατός του δεν ήταν συνέπεια του σοβαρού του τραυματισμού στο ατύχημα, αλλά επήλθε από την επάρατη ασθένεια του καρκίνου.

Οταν οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε ενδελεχείς εξετάσεις λόγω του τραυματισμού του από το ατύχημα διέγνωσαν ότι είχε προσβληθεί από καρκίνο στους πνεύμονες, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο.

Μέχρι την ώρα που ολοκληρώθηκε η παρούσα έκδοση δεν είχαν οριστεί οι λεπτομέρειες του κοινού προσκυνήματος του σκηνώματός και της Νεκρώσιμης Ακολουθίας του αείμνηστου π. Αλεξάνδρου, κάτι που αναμενόταν να γίνει αργά χτες το απόγευμα.

Την είδηση του θανάτου του Αρχιμανδρίτη Αλέξανδρου Κίλε ανάρτησε ο «Εθνικός Κήρυξ» σε αμφότερες τις ηλεκτρονικές του εκδόσεις, την Ελληνική www.ekirikas.com, και την Αγγλόφωνη www.thenational

Εμφανίσεις: 58517
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!