Συλλείτουργο στο Κιλκίς για τον Άγ. Ευγένιο τον Τραπεζούντιο

eugen

Φωτορεπορτάζ, Χρήστος Καναρόπουλος 13.45

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέστηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς στη μνήμη του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου.

Συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κατάγκας κ. Μελέτιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ με την συμμετοχή των ιερέων της Ι. Μητροπόλεως.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο για την ανάπαυση των θανόντων μελών του Συλλόγου Καρκινοπαθών «ο Άγιος Ευγένιος».

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύναξη των ιερέων στο πνευματικό κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κιλκισίου, όπου μίλησε ο Επίσκοπος Κατάγκας καθώς επίσης και ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και επιστημονικός σύμβουλος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Θράκης κ. Γεώργιος Τριανταφυλλίδης.

Ο καθηγητής ενημέρωσε τους ιερείς για τα μεταλλεία και τις συνέπειες από την εξόρυξη χρυσού στο όρος Κρούσσια που προτίθεται να γίνει. Η σύναξη έκλεισε με πατρικές νουθεσίες προς τους ιερείς από τον Σεβασμιώτατο κ. Εμμανουήλ.

eugen2

eugen3

eugen4

5
Εμφανίσεις: 26874
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!