Το μετάλλιο της Βασίλισσας στον Τορόντο Σωτήριο

Sotirios TorontoΜε το µετάλλιο του Αδαµάντινου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας του Καναδά, τιµήθηκε ο Μητροπολίτης Τορόντο κ. Σωτήριος.

Ο Γενικός Κυβερνήτης του Καναδά προσφέροντας το µετάλλιο αυτό στον Μητροπολίτη Σωτήριο, στο πιττάκιο χαρακτηριστικά γράφει:

«Εκ µέρους της Αυτής Μεγαλειότητος της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, σας βραβεύω µε το µετάλλιο αυτό και σας ευχαριστώ για την αφοσιωµένη υπηρεσία σας στους συµπατριώτες σας, στην Κοινότητά σας και στον Καναδά. Η προσφορά την οποία έχετε κάνει στο έθνος µας είναι επιβλητική και αξίζει του επαίνου και του θαυµασµού µας. Εκ µέρους των Καναδών συµπολιτών σας και εµού προσωπικά, εγκάρδια σας συγχαίρω».

Ο Μητροπολίτης Σωτήριος δεχόµενος το µετάλλιο είπε: «Το µετάλλιο αυτό ανήκει σε όλους τους Ελληνορθοδόξους του Καναδά. Τίποτε δεν έκανα µόνος µου. Η µεγάλη πρόοδος συντελέστηκε µε την συνεργασία όλων και µε την Χάρη του Θεού».

 

Εμφανίσεις: 83561
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!