Κοινωνικό Ιατρείο εγκαινίασε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

 

 

dd

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου, το οποίο στεγάζεται στο Γ΄ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του για την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Ιατρικό Σύλλογο και τον Δήμο Λαμίεων για την αντιμετώπιση ενός σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος και για το μήνυμα που θα δώσει στους ανασφάλιστους αδελφούς μας ότι η αγάπη και η συνεργασία είναι η διέξοδος από τα στενωπά της απογνώσεως και της δεινής καταστάσεως στην οποία περιέρχονται οι αναξιοπαθούντες αδελφοί μας.

Τόνισε ότι στην δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία μας το φιλότιμο του Έλληνα είναι εκείνο που θα ανατρέψει την κρίση και θα ανοίξει νέους δρόμους προόδου και αλληλεγγύης. Με το Κοινωνικό Ιατρείο όλοι οι ανασφάλιστοι θα έχουν την ανάλογη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν θα υπάρξει πρόβλημα μη αντιμετωπίσιμο.

Ζήτησε την συμπαράσταση όλων και απηύθυνε έκκληση προς τους δυναμένους να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή προσφέροντας φάρμακα και ενισχύοντας την προώθηση ανασφάλιστων σε νοσηλευτικά ιδρύματα για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Τέλος συνεχάρη τον Ιατρικό Σύλλογο και όλους τους παρισταμένους Ιατρούς και Νοσηλευτές για την εθελοντική προσφορά τους και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν το Κοινωνικό Ιατρείο.

 df2

 

 

Εμφανίσεις: 31692
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!