ΤV της Εκκλησίας της Ελλάδος ενόψει

tv

Σε καλό δρόμο βρίσκεται, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η συνεργασία του ελληνορθόδοξου τηλεοπτικού σταθμού 4E με την Εκκλησία της Ελλάδος, για τη δημιουργία από κοινού του καλύτερου δυνατού προγράμματος. 

Ενα "όνειρο" του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που δεν κατάφερε ο ίδιος να υλοποιήσει, λόγω του υψηλού κόστους του, μπήκε ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων τους τελευταίους μήνες από τον νυν Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Και απ' ό,τι φαίνεται, το σχέδιο αυτή τη φορά έχει όλες τις προϋποθέ σεις να περπατήσει μιας και πολυδάπανο δεν είναι και οι δυνατότητες για συνεργασία υπάρχουν.

Ήδη τέσσερις μητροπολίτες, κατόπιν σχετικής εντολής της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρω σης μιας εκπόνησης μελέτης για την επί τευξη συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθ μό 4Ε.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρ χουν διακριτοί ρόλοι ανάμεσα στις δύο πλευ ρές, ενώ τον κύριο λόγο στο περιεχόμενο του προγράμματος θα τον έχει η Εκκλησία της Ελλάδος.

tv

Εμφανίσεις: 155880
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!