Συνεχίστηκε για 48η χρονιά ο Αγιασμός των Υδάτων στο Margate

0-agglia

Την Κυριακή, 8η Ιανουαρίου 2012, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος προεξήρχε Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στην Ελληνορθόδοξη Κοινότητα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Margate στο Kent της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Ακολούθως, ο Θεοφιλέστατος, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιμ. Θεοφάνη Πέτρου και του Ιερατικώς Προϊσταμένου της Κοινότητος Αρχιμ. Βησσαρίωνος Κοκλιώτη, τέλεσε τον Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι του Margate παρουσία πλήθους κόσμου, του Αγγλικανού Επισκόπου του Dover, Trevor Willmott, ως εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου Καντουαρίας Δρος Rowan Williams, εκπροσώπων άλλων Δογμάτων, 30 Δημάρχων του Kent, Δικαστικών, εκπροσώπων της Πρεσβείας της Ελλάδος, της Υπάτης Αρμοστείας της Κύπρου, της Αστυνομίας, της Μπάντας του Δήμου του Thanet, καθώς και πλήθους πιστών από το Λονδίνο και το Kent.

Το Σταυρό ανέσυρε από τα παγωμένα νερά ο 12χρονος Αλέξανδρος Αντωνίου.

Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε η Κοινότητα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών σε συνεργασία με τον Δήμο του Thanet στο οποίο παρεκάθησαν όλοι οι παρευρισκομένοι στην τελετή.

0-agglia1

0-agglia2

0-agglia3

Εμφανίσεις: 28050
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!