Κισάμου: "Στους ανελέητους καιρούς η Εκκλησία απαντά με πρωτοβουλίες"

0-kisamou-sisitia

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και  Σελίνου μέσω του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου -  Ιδρύματος της στην προσπάθεια της να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο την ευρύτερη κοινωνία προέβη, σήμερα Κυριακή, στην διοργάνωση γεύματος αγάπης για τους οικονομικούς μετανάστες, τους άστεγους, άπορους, νεόπτωχους, κοινωνικά αποκλεισμένους συνανθρώπους μας της ευρύτερης περιοχής.

Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος:

«Στους ανελέητους, ανέλπιδους και απαράκλητους καιρούς μας όπου τα μέχρι πρότινος δεδομένα και αυτονόητα θεωρούνται ζητούμενα, με αποτέλεσμα ο ευτελισμός, η υποτίμηση και η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος της, η Εκκλησία της Κρήτης γενικότερα, η Εκκλησία στο σύνολο Της, απαντά με δράσεις και πρωτοβουλίες που ανυψώνουν την ανθρώπινη ζωή».

«Με γνώμονα την υπεραξία της εθελοντικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, συμπλήρωσε ο Σεβ. κ. Αμφιλόχιος, προωθούνται δράσεις από την Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου που υποστηρίζουν τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας και του τόπου στους σκληρούς και αδυσώπητους καιρούς των πάσης φύσεως κρίσεων των ημερών μας.

Μέσα στο πνεύμα αυτό το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Μητροπόλεως Κισάμου προσφέρει χίλιες πεντακόσιες (1.500) μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση, σε ευπαθής και κοινωνικά αδύναμες ομάδες της περιοχής, και διοργάνωσε επίσης το σημερινό γεύμα αγάπης», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος.

0-kisamou-sisitia1

Εμφανίσεις: 29630
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!