Συνάντηση Μητροπολίτη Κισάμου Αμφιλοχίου με Ντόρα Μπακογιάννη

romf2

Την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012 η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος υποδέχθηκε θερμά την κα Μπακογιάννη στην Ιερά Μητρόπολη, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα.

Επίσης ο Μητροπολίτης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Να σημειωθεί ότι έγινε αναφορά και στην προσπάθεια που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργός Εξωτερικών για την χορήγηση της υπηκοότητας από το τουρκικό κράτος στους Ιεράρχες του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ένα αίτημα που είχε κάνει αποδεκτό τότε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Τ. Ερντογάν και το οποίο σταδιακά εφαρμόζεται.

Νωρίτερα η κα Μπακογιάνη επισκέφθηκε το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Ιδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου και Σελίνου το οποίο έχει αναπτύξει ιδιαίτερα σημαντική δράση στις δύσκολές ημέρες που περνάει η τόπος, σιτίζοντας εβδομαδιαίος 1500 άπορους και ηλικίωμένους συνανθρώπους μας.

romfea1

Εμφανίσεις: 27378
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!