Καστορίας: ''Η Ελλάδα δεν κλίνει το γόνυ σε κανέναν''

olimpionikes

Στην τελετή υποδοχής των Καστοριανών Ολυμπιονικών της κωπηλασίας, της Χριστίνας Γιαζιτζίδου, που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, και του Γιάννη Χρήστου, που αγωνίστηκε θαρραλέα, παρ’ όλο που δεν κέρδισε κάποιο μετάλλιο βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος στο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τα παιδιά και φανερά συγκινημένος τους είπε "τιμήσατε την Ελλάδα μας, τιμήσατε την Πατρίδα μας".

Και συνέχισε λέγοντας πως τα παιδιά αυτά έδειξαν στους ξένους που θέλουν να ταπεινώνουν την Ελλάδα, πως η Ελλάδα υψώνεται και δεν κλίνει το γόνυ σε κανέναν.

"Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός δεν ταπεινώνεται και όσο τον πολεμούν, τόσο αυτός υψώνεται", σημείωσε χαρακτηριστικά ο ακρίτας Επίσκοπος.

Επίσης, είπε πως τα παιδιά αυτά τα γνωρίζω και ξέρω πως πιστεύουν στο Θεό και πως εκείνη την ώρα του αγώνα τους η σκέψη τους βρισκόταν και στην Καστοριά αλλά και στο Άγιο Όρος, αφού ευλαβούνται την Παναγία μας.

Τέλος, ο κ. Σεραφείμ δώρισε και στους δυο, από μια εικόνα της Παναγίας για να την έχουν ως φύλακα και φρουρό στη ζωή τους και στους αγώνες τους.

olimpionikes1

olimpionikes2

olimpionikes4

Εμφανίσεις: 58914
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!