Σε κακή κατάσταση η μικρή χριστιανή που κρατείται στο Πακιστάν

pakist

Η μικρή χριστιανή, ονόματι Ριμσά Μασίχ, η οποία κρατείται στο Πακιστάν, με την κατηγορία ότι δυσφήμησε το Ισλάμ, έχει υποστεί μέγα ψυχολογικό τραύμα και βρίσκεται σε κακή κατάσταση στη φυλακή, κατήγγειλε χθες ένας ακτιβιστής, ο οποίος την επισκέφθηκε.

Ηταν τρομοκρατημένη και τραυματισμένη, δήλωσε ο Ξαβιέ Ουίλιαμ, χριστιανός, στο Reuters. Εχει κακοποιηθεί και βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και τα χέρια , τόνισε ο ίδιος. Θρησκευτικές και πολιτικές οργανώσεις παγκοσμίως καταδικάζουν τη σύλληψή της, που έγινε την περασμένη εβδομάδα αφού η Ριμσά Μασίχ κατηγορήθηκε από γείτονες της ότι έκαψε θρησκευτικά κείμενα του Ισλάμ.

Οι πληροφορίες για την ηλικία της είναι αντικρουόμενες. Ορισμένα MME αναφέρουν ότι είναι 11 ετών και πάσχει από σύνδρομο Ντάουν. Η οικογένειά της δήλωσε στον Ουίλιαμ ότι είναι 14, ενώ η αστυνομία υποστηρίζει ότι είναι 16 ετών και υγιής.

Εμφανίσεις: 42063
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!