Διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες οικογένειες στη Τήνο

Image

Χάρη στο προσωπικό ενδιαφέρον και την ανύστακτη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β΄, χθές, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ποιμαντική διάκριση, στην ιερά νήσο Τήνο διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος έκανε προσωπικές εκκλίσεις για τη χρηματοδότηση και υλοποίηση του προγράμματος αυτού.

Σήμερα, και πάλι με πρωτοβουλία του Σεβ. κ. Δωροθέου Β’, συνεχίζεται η προσφορά αγάπης σε εμπερίστατες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια της συνεργασίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Τηλεοπτικού Σταθμού «ΣΚΑΪ» μέσα από το πρόγραμμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Στην Ιερά μας Μητρόπολη και στην ιερά νήσο Τήνο συγκεντρώθηκαν και πάλι τρόφιμα με τη συνεργασία των Πολυκαταστημάτων «ΒΙΔΑΛΗ» και «ΠΑΛΑΜΑΡΗ» και διενεμήθησαν από Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την φροντίδα και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου Τήνου, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού.

Εμφανίσεις: 35428
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!