Χιλιάδες προσκυνητές στην Παναγία της Τήνου (ΦΩΤΟ)

DSC06674

Χιλιάδες προσκυνητές κάθε ηλικίας αλλά κυρίως νέοι, από όλα τα μέρη της Πατρίδας μας αλλά και του εξωτερικού, κατακλύουν από εχθές το πρωΐ τον Πανίερο Ναό της Μεγαλόχαρης στην ιερά νήσο Τήνο, για να προσκυνήσουν την ιερά Εικόνα, να εξομολογηθούν, να ζητήσουν την ευλογία της Παναγίας και να εναποθέσουν σ Αυτήν τις ευχαριστίες, τις παρακλήσεις  και τις ελπίδες τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας κ. Δωρόθεος Β’ ιδιαίτερα ευαίσθητος στη διακονία των πιστών και των πονεμένων ψυχών που επιζητούν την ευλογία της Παναγίας μας, τόσον προσωπικά όσο και δια του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Φανερού, οι ιερείς του Ιερού Ιδρύματος αλλά και ολοκλήρου του νησιού και οι εργαζόμενοι σ αυτό, με πολύ αγάπη και μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου διακονούν τους προσκυνητές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να υπηρετήσουν τις ανάγκες τους.

Οι Ιερές Ακολουθίες του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, οι Ιερές παρακλήσεις που ψάλλονται ανά ώρα και η Ακολουθία του Εσπερινού τελούνται καθημερινώς και αδιαλείπτως καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σκοπό έχουν την ανακούφιση των προσκυνητών της Ιεράς και Θαυματουργής Εικόνος της Μεγαλόχαρης.

DSC06693

tinos pistoi

tinos pistoi3

Εμφανίσεις: 92393
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!