Oλοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Πενθήμερα Τήνου» της Μητρόπολης Γλυφάδας

glyf3

Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, απέκτησε οίκημα και δημιούργησε φέτος ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ιερά Νήσο Τήνο, για πολλές χρήσεις και την ανάπτυξη ποικίλων προγραμμάτων.

Το πρώτο πρόγραμμα που ξεκίνησε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παύλου, από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως και το οποίο μόλις ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, είναι τα «Πενθήμερα Τήνου», που αφορούν μαθητές Λυκείου, οι οποίοι φοιτούν στα Ανώτερα Κατηχητικά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συνολικά 80 περίπου παιδιά από όλες τις τάξεις του Λυκείου, συμμετείχαν εντελώς δωρεάν, σε δύο περιόδους (Α΄ Περίοδος: 1 έως 5 Σεπτεμβρίου και Β΄ Περίοδος : 5 έως 9 Σεπτεμβρίου) στο πρόγραμμα αυτό, όπου περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές:

Μυστηριακή ζωή και συμμετοχή στις ακολουθίες της Εκκλησίας μας, Προσκυνήματα στο Ιερό Προσκύνημα Ευαγγελιστρίας Τήνου και στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, ξενάγηση στα αξιοθέατα του νησιού, δραστηριότητες εντός των εγκαταστάσεων (εκμάθηση δημιουργίας κομποσκοινιού, πειράματα φυσικής, εκμάθηση μουσικής, παραδοσιακών τραγουδιών, ξένης γλώσσας κ.α), υπό την Καθοδήγηση και εποπτεία του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου και του π. Αντωνίου Χρήστου και οι δύο μέλη της Επιτροπής Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς.

glyf2

glyf

Εμφανίσεις: 72538
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!