Εσπερινός Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. Τιμ. Σταυρού Παπάγου

papagou

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, εορτάστηκε ο Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Παπάγου, χοροστατούντος του Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου και με την συμμετοχή πλήθος ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Από νωρίς ο κόσμος, συγκεντρώθηκε για να προσκυνήσει τον περίλαμπρο Σταυρό από Βασιλικό, που είχε στηθεί στην είσοδο του Ναού και σκόρπιζε την ευωδία του στην τελετή της Αρτοκλασίας που έγινε λίγο αργότερα.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Ιεροκήρυκας Αρχιμ. Νεκτάριος Καρσιώτης, ο οποίος μίλησε για την εορτή της Χριστιανοσύνης και την λαμπρότητα που πρέπει να έχει ο Τίμιος Σταυρός του Κυρίου μας στις καρδιές μας.

Στο τέλος, ο προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Συμεών Καλοπαναγιώτης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την ευγενική και κόσμια προσέλευσή του, καθώς επίσης και τους περίπου 30 ιερείς, που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη εορτή.

Τέλος με την συμμετοχή πλήθος κόσμου και των τοπικών αρχόντων του Δήμου, τελέστηκε η ιερά λιτάνευση της Εικόνας και του Τίμιου Σταυρού στις γειτονιές της ενορίας.

 papagou1

papagou2

papagou3

papafou4

papagou5

papagou6

Εμφανίσεις: 76211
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!