Καρατζαφέρης: "Γιατί κόπτονται τόσο πολύ και λυσσαλέα κάποια ΜΜΕ;"

Image"Υπάρχουν ΜΜΕ που λυσσαλέα επιτίθενται στην υπόθεση Εφραίμ. Τι κρύβεται εκεί; Είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε γιατί φεύγει από την αντικειμενική κρίση" είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο κόμμα είχε διαφορετική άποψη για το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου το 2009 και άλλη τώρα.

Ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε:

"Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν αυτή που μας έκανε να έχουμε άλλη γνώμη. Ψάχνοντας διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει αδίκημα. Το ερώτημα που προκύπτει γιατί κάποιοι κόπτονται τόσο πολύ, με κραυγές. Γιατί δεν κάνουν όλοι αντικειμενική παρουσίαση του θέματος. Για ποιο λόγο χρησιμοποιούν υπερθετικό βαθμό; Τι διακυβεύεται; Τι συμφέροντα υπάρχουν; Πρέπει να τα διερευνήσουμε".

"Τότε ήμουν εξαιρετικά επιθετικός και εγώ ο ίδιος επηρεασμένος από όλη την ατμόσφαιρα. Μελετώντας όμως την υπόθεση. Ο Εφραιμ δεν αποκαλύφθηκε ότι έχει βάλει στην τσέπη του ούτε χίλια ευρώ" είπε.

"Δεν υπήρξε σκάνδαλο"

"H Βουλή δεν βρήκε τίποτα και επί Καραμανλή και επί Παπανδρέου και γι' αυτό δεν έστειλε κανέναν σε ειδικό δικαστήριο.

Άρα δεν υπήρξε σκάνδαλο, εφόσον η Βουλή δεν βρήκε τίποτα.

Αντηλλάγησαν ακίνητα μεταξύ Δημοσίου και Δημοσίου. Να μου πει κάποιος ποια χρήματα και ποιος διασπάθισε, που πήγαν τα λεφτά".

Ο ένας κατηγορούμενος και ο άλλος αθώος:

"Δεν αμφισβητώ τη δικαιοσύνη αλλά την Πολιτεία.

Ο ένας αντισυμβαλλόμενος που δεν είχε τα ευεργετήματα της Βουλής πήγε στη δικαιοσύνη και είναι κατηγορούμενος.

Να πείσουμε τον Έλληνα πολίτη πως πρέπει να πάει μέσα ο ένας αντισυμβαλλόμενος και ο άλλος αντισυμβαλλόμενος που είναι η Πολιτεία με τους πολιτικούς μένει απ' έξω.

Νομίζω πως δεν είναι πράγματα πειστικά αυτά.


Εμφανίσεις: 27990
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!