Ευχαριστίες Σεβ. Πατρών για την προσφορά επιχειρηματία

patronΜια νέα σημαντική δραστηριότητα που αφορά το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών ξεκίνησε τις ημέρες αυτές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχειρήσεως «MegaΚΤΕΟ» κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για την κατά το δυνατόν συνδρομή όλων στο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, με επιστολή του δηλώνει ότι παραχωρεί το 100% του τζίρου της επιχειρήσεώς του (άνω των βασικών εξόδων) για τα έτη 2012, 2013 και 2014.

Ο Σεβασμιώτατος με επιστολή του ευχαρίστησε θερμώς τον κ. Παναγιωτόπουλο. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η επιθυμία σας αυτή, να παραχωρήσετε το 100% του τζίρου της επιχειρήσεώς σας, άνω των βασικών εξόδων για τα έτη 2012, 2013, 2014, στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως, για την κάλυψη των αναγκών εμπεριστάτων αδελφών μας, αποτελεί για μας φως και ελπίδα για την περαιτέρω ενίσχυση όσων αντιμετωπίζουν σήμερα στην πόλη μας και στην επαρχία μας, ποικίλες δυσκολίες....».

Και καταλήγει ο Σεβασμιώτατος: «Είμεθα βέβαιοι, ότι ο Κύριος θα ευλογήση την προσπάθειά σας και τα έργα σας, ώστε μέσα από την δική σας εργασία και προσφορά, να ευρίσκουν αναψυχή τόσοι αδελφοί μας. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, αποτελείτε φωτεινό παράδειγμα και δίδετε ελπιδοφόρο μήνυμα, ότι δεν εξέλιπε η αγάπη και η φιλανθρωπία, αρετές που εστήριξαν τόσες φορές την κοινωνία μας.

Μακάρι να σας μιμηθούν και άλλοι αδελφοί μας, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να έλθουν αρωγοί στην προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, για ενίσχυση όσων έχουν ανάγκες και προβλήματα και οι οποίοι κάθε ημέρα γίνονται και περισσότεροι.

Ο Κύριός μας, μακαρίζει τους ελεήμονες λέγοντας: «Μακάριοι οι ελεήμονες ότι αυτοί ελεηθήσονται». (Ματθ. ε, 7)

Να είστε βέβαιος, ότι δεν προσφέρετε στους ανθρώπους, αλλά στο ίδιο τον Θεό, αφού, «ο ελεών πτωχόν, δανείζει Θεώ». (Παροιμ. ιθ,17).

 

Εμφανίσεις: 45877
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!