Μητροπολίτης Άνθιμος: «Προσεύχομαι κάθε μέρα για την ΕΤ3»

ET3Γράφει η Romfea.gr

Στο τηλεοπτικό κανάλι ΕΤ3 μίλησε σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, σχετικά με την μεταφορά της θαυματουργή εικόνας του «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος στην Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Άνθιμος ανέφερε ότι αυτός, οι συνεργάτες του, αλλά και όλη η Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε συναγερμό για την μεταφορά της Ιεράς Εικόνας.

«Η τελευταία φορά που βγήκε η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας, ήταν πριν από 33 χρόνια», ανέφερε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Επίσης ο Μητροπολίτης Άνθιμος ανέφερε ότι, αν υπάρξει κάποιο ποσό από την μεταφορά της εικόνας θα δοθεί στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για τους κοινωνικούς σκοπούς των εμπερίστατων αδελφών μας.

Στη συνέχεια ο κ. Άνθιμος έκανε έκκληση σε όλους, να συμμετάσχουν αύριο στην υποδοχή της εικόνας, για το καλό της πατρίδας μας και για την δική μας υγεία.

Χαρακτηριστική ήταν στιγμή που ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφέρθηκε στην ΕΤ3, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Εγώ για την ΕΤ3 προσεύχομαι κάθε μέρα.»

«Τα κηρύγματά μου μέσα από την ΕΤ3, ακούγονται παγκοσμίως», πρόσθεσε ο κ. Άνθιμος.

Εμφανίσεις: 41821
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!