Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με τίτλο - "Χριστός Γεννάται"

22Η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, διοργανώνει υπό την Αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Εορταστική Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με τίτλο «ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ».

H Συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος οδού Αχαρνών, με τη συμμετοχή των χορωδιακών σχημάτων της σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμανδρίτου  π. Ειρηναίου Νάκου, Διευθυντού της Σχολής, της χορωδίας Ιεροψαλτών Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των χορωδιακών σχημάτων του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος, υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού Ηλία Ρεδιάδη Τούμπα, συνοδεύει με το κανονάκι–ψαλτήριον ο Γεώργιος Δεμελής καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής-υπεύθυνος του παραδοσιακού τμήματος της σχολής.

Την εκδήλωση παρουσιάζουν οι ηθοποιοί: Άννα Παπαδάκη και Γεωργία Γιαννακούδη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

22.11.2011

Εμφανίσεις: 34362
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!